Personal

Anders Haglund

Odling, parti försäljning, webben samt andra IT frågor

Hälften ägare av företaget. Jobbar med produktion, parti försäljning, webben samt andra IT frågor. Fjärde generationen Haglund i företaget han har jobbat heltid i företaget sedan 2007.

Christer Haglund

VD, Inköp, parti-försäljning, bokföring

VD och hälftenägare av företaget. Inköp, parti-försäljning, bokföring och planering är Christers huvudsysselsättningen inom företaget. Christer är tredje generationen Haglund i företaget, han har jobbat heltid (som allra minst) i företaget sedan 1975.

Jossefin

Florist

Jobbar i butiken med allt som där finns, hon jobbar också med binderier. Josefin är utbildad florist och hon har 10 års erfarenhet av trädgårdsbranchen.

Therese

Florist, buskar & träd

Therese är ansvarig för vår butik, hon är utbildad florist, trädgårdsmäsare och trädbeskärare.

Lotta

Produktion

Lotta jobbar främst inom produktionen men också med packning och skötsel i största allmänhet.

Petra

Produktion, buskar och träd

Petra jobbar främst inom odlingen men även delvis i butiken och med våra vedartade växter där hon har sitt specialområde, hon är utbildad trädgårdsmästare och har jobbat med trädbeskärning och utomhusskötsel av privat trädgårdar. Petra har 10 års erfarenhet i trädgårdsbranchen.

Kristina Haglund

Odling, packning och i butiken

Kristina jobbar med det mesta som finns att göra i trädgården. Som fru till Christer har hon varit med sedan julen 1968 och börjar få rätt stor vana.

Marianne

Florist, Buskar & träd, perenner

Jobbar i butiken med allt som där finns, hon jobbar också med binderier. Marianne är  florist, trädgårdsmäsare och trädbeskärare. Hon har 30 års erfarenhet av trädgårdsbranchen.
Pensionär men jobbar då och då.

Jenny Haglund

Produktion, butik och packning.

Jenny jobbar då och då, syns ibland i butiken men är oftast i något av våra växthus när hon är här, som fru till Anders har hon varit med sedan 2002 av och till i företaget.