Kurser

Under året har vi olika former av kurser som i form av binderikurser, kranskurser och olika former av kurser med inriktning på odling. Vi delar med oss av vår kunskap på ett lättbegripligt och roligt sätt. Våra florister och trädgårdsmästare är kunniga och delar gärna med sig av tips och trix. Är det något speciellt du skulle vilja att vi hade en kurs om var inte rädd att ta kontakt med oss så skall vi se vad vi kan hitta på.

Våra aktuella kurser

21/11 17-19

Kurs - Kransar.

Här finns möjlighet att få lära dig binda krans, gör en traditionell dörrkrans eller en krans med torkat material som håller väldigt länge. Vi visar och inspirerar. Enkelt fika ingår. Meddela gärna allergier.

Ring 0243-60019 eller maila oss på: florist@torsangshandelstradgard.se för att boka din plats på kursen.

Pris 650 kr

12/12 17-19

Skapa din julgrupp

Kom och bli inspirerad i vårt juliga hus, vi visar olika julgrupper och inspirerar till skapande. Du får skapa din egen julgrupp, ljusdekoration eller arrangemang. Vi har laddat upp med julens alla blommor, ljushållare, sticks, pynt, band osv. Här finns krukor, korgar, skålar mm. Det går även bra att ta med sina egna krukor/skålar om man vill. Vi guidar och bjuder även på glögg och tilltugg. Meddela gärna allergier. Materialkostnad tillkommer och vi ger 10% på hela vårt sortiment under kvällen.

Ring 0243-60019 eller maila oss på: florist@torsangshandelstradgard.se för att boka din plats på kursen.

Pris 175 kr

28/11 17-19

Kranskurs med tema vinter/advent/jul.

Kom och bind din egen dörrkrans eller får den hellre agera adventsljusstake, hänga över ett bord eller som dekoration runt ett blockljus?

Pris 750 kr

Anmäl dig till våra kurser:

Anmälan görs senast 10/11 respektive 17/11 på:

Eller

Först till kvarn gäller då vi endast har 12 platser.